Κόστη  - Τρόποι Αποστολής

1. ΕΛΤΑ COURIER

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την πορεία παράδοσης της παραγγελίας σας κάνοντας click στους εξής συνδέσμους https://www.elta-courier.gr/search? και πληκτρολογώντας τον αριθμό αποστολής. 

Για την παραλαβή των προϊόντων στον χώρο σας μέσω  Courier παρακαλούμε να λάβετε υπόψη σας τα παρακάτω:

• Όλες οι αποστολές πραγματοποιούνται με ενιαία χρέωση 2.7 € μέχρι δύο (2) κιλά και 1,1 € για κάθε επιπλέον κιλό. 

• Παραγγελίες οι οποίες πραγματοποιούνται με αντικαταβολή επιβαρύνονται με το συνολικό ποσό των 2.5 €.

2. Αποστολή με Μεταφορική εταιρεία σε όλη την Ελλάδα

Ενδείκνυται για βαριά και ογκώδη αντικείμενα προκειμένου να εκμεταλλευτείτε τις χαμηλές χρεώσεις των μεταφορικών εταιρειών. Το κόστος των μεταφορικών το πληρώνει ο παραλήπτης στην μεταφορική κατά την παραλαβή. Ενδεικτικό κόστος 4-10 € με ΦΠΑ για δέματα έως 20kg. Δεν υπάρχει δυνατότητα αντικαταβολής για τις αποστολές μέσω μεταφορικής εταιρείας. Η εξόφληση πραγματοποιείται με όλους τους άλλους τρόπους που διαθέτει η εταιρεία μας.

Για οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο +30 2103006551  ή με email στο [email protected].

3. Παραλαβή από το Κατάστημα

Μπορείτε επίσης απλά να παραλάβετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας από το φυσικό μας κατάστημα επιλέγοντας τρόπο αποστολής "Θα παραλάβω ο ίδιος". Στην περίπτωση αυτή,τα προϊόντα της παραγγελίας σας δεσμεύονται για δύο (2) εργάσιμες ημέρες. Σε περίπτωση μη παραλαβής της παραγγελίας σας εντός δύο (2) εργάσιμων ημερών,η παραγγελία ακυρώνεται και τα αντίστοιχα προϊόντα αποδεσμεύονται.